Dansk Læsekreds

Interesserede i dansk litteratur har i mange år haft mulighed for at læse danske nyere udgivne bøger i Schweiz og nystartes 1.1.2021 med ca. 20 læsere og 1. forsendelse før jul 2020. Hver deltager modtager 2 bøger hver den 1. i måneden; sidste to bøger beholdes. Dvs. 40 x læsning i løbet af halvandet år, ingen spild OG bogreolen har plads til andre interessante ting. Varigheden af kredsen afhænger af antal læsere. Næste kreds regnes med start til sommer 2022.

Interesse/optagelse med postadresse og telefonnr. til Agnethe agnethe.christensen@bluewin.ch og indbetaling på kun CHF 100.-.

Kredsen er et frivilligt tilbud af frivillige – ingen yderligere forpligtelser med fornyet dansk læseglæde.

Betaling sker til DKS-læsekreds’ kto. IBAN CH79 0900 0000 1557 6743 5, der kun benyttes til læsekredsen(e)s transaktioner og revideres af Den Danske Koloni i Schweiz. Hver enkel læser betaler selv for videreforsendelse af bøger til næste modtager. Indpakning genbruges.

Kommentare sind geschlossen.